Pasiunea conduce la performanta

Bogdan Berende

          Pentru ca e iarna chiar daca ceva cam saracuta in precipitatii dar si pentru ca de mult doream sa scriu despre performantele lui Bogdan Berende intr-un sport pe care multi dintre noi nici macar nu-l cunoastem exact daramite sa ni-l imaginam pe aceste meleaguri, m-am oprit azi la a relata succint cateva dintre performantele notabile ale bistriteanului mai sus mentionat.

Conform propriei prezentari pe o retea de socializare se prezinta ca psiholog si kinetoterapeut, dar cu siguranta este un impatimit al cainilor de tractiune si al concursurilor cu sanii trase de acestia. Si  nu unul oarecare ci campion european si vicecampion mondial la sleddog in 2018 iar incepand cu anul 2019 este si campion european. Cu toate ca aceste performante par a fi venite de nicaieri si peste noapte trebuie precizat ca in 2018 Romania avea 12 caini husky campioni mondiali si europeni asta pentru ca pe langa Bogdan Berende se afla si mentorul acestuia Kiss Attila care este campion mondial la categoria sanie cu sase caini.

Bogdan Berende 2

Revenind la eroul nostru Bogdan Berende trebuie remarcata caracterizarea facuta de unul dintre concurenti, in speta Kiss Attila: „M-a depășit precum un Ferrari !”. Si cred ca spune cam tot ce se putea spune despre un campion cat si despre faptul ca atunci cand faci ceva cu pasiune inevitabil apar si rezultatele.

Sursa foto: Pagina FB Bogdan Berende

Mai jos exista si un scurt film despre Bogdan Berende si cei pasionati de acest sport

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s